Camelia Gherghescu

As. Camelia Gherghescu

Asistent medical generalist (AMG) Principal

De la Bazele Asistenței Medicale la Expertiza Internațională

În cadrul companiei MEDSkill Center, ne bucurăm să o avem colega pe domnișoara Lector Camelia.

Cu o experiență vastă și o pregătire de excepție, domnișoara Camelia a demonstrat angajamentul său față de profesie și dorința de a contribui la dezvoltarea serviciilor medicale prin intermediul educației. A absolvit Școala Sanitar Postliceala “Carol Davila” în anul 2015, punându-și bazele solide în asistență medicală și dezvoltându-și abilitățile necesare pentru a oferi o îngrijire competent și umană pacienților săi.

Pregătirea în Psihologie și Perspective Internaționale: Angajamentul în Educație și Îngrijire Medicală

Conștientă de importanța unei educații superioare, domnișoara Camelia a continuat să-și dezvolte cunoștințele și competențele în domeniul psihologiei prin obținerea licenței în Psihologie la Universitatea “Spiru Haret” din București în anul 2019, permițându-i să înțeleagă aspectele emoționale și psiho-sociale ale pacienților și să ofere un suport holistic în îngrijirea medicală.

Demonstrând un spirit aventuros și dorința de a se dezvolta într-un context internațional, domnișoara Camelia a participat la studii clinice în colaborare cu Clinici din Belgia și America, obținând astfel o perspectivă internațională practicilor medicale și dezvoltării mai profunde a abordărilor actuale în tratamentul pacienților.

Calificarea în Radiologie și Rolul de Formator

Ca dovadă a pasiunii și interesului său în domeniul radiologiei, Camelia a absolvit în anul 2023 cursul de Radiologie, Nivel I cu temă “Protecția Radiologică în domeniul RDG”. Această expertiză în radiologie îi permite să realizeze imagini imagistice într-un mod precis și sigur, asigurând un diagnostic corect și un tratament adecvat pacienților.

Demonstrând o abilitate excepțională de a comunica și de a împărtăși cunoștințele sale, Camelia a obținut certificatul de formator în cadrul “Athena – Centru de calificare și perfecționare”. Această calificare adițională o pregătește pentru a-și împărtăși experiența cu alți profesioniști, asigurând astfel continuarea transmiterii de cunoștințe în domeniul asistenței medicale.

Merită menționat că domnișoara Camelia ocupă postul de asistent medical generalist principal în Spitalul Clinic Fundeni, secția de Hematologie – Leucemii Acute din anul 2015. Datorită profesionalismului și competențelor sale remarcabile, a fost promovată în funcția de asistent medical șef, poziție pe care a deținut-o cu demnitate și excelență din 2019 oana în 2022. Această funcție dându-i oportunitatea de coordona echipa și de a se implica activ în gestionarea și tratamentul pacienților cu afecțiuni grave, arătând astfel dedicarea față de pacienți și experiența sa vastă în domeniul asistenței medicale.

Sună acum!
×