Diversificarea și Erupțiile Dentare

Descoperiți secretele unei diversificări reușite și cum să gestionați erupțiile dentare ale bebelușului dvs.

Despre Curs:

Acest curs online este dedicat părinților care doresc să înțeleagă și să navigheze cu succes prin etapele diversificării alimentației și erupțiilor dentare ale bebelușilor lor. Vom discuta despre introducerea alimentelor solide, identificarea și gestionarea alergiilor alimentare, precum și despre erupția dentară și igiena orală adecvată pentru bebeluși.

diversificarea
eruptiile dentare
Ce veți învăța:

Introducerea alimentelor solide: Identificați semnele că bebelușul este pregătit pentru alimente solide, înțelegeți care sunt alimentele recomandate și cele de evitat și descoperiți principiile unei alimentații echilibrate.

Alergiile alimentare: Aflați cum să recunoașteți simptomele alergiilor alimentare, cum se diagnostichează și cum să gestionați și preveniți aceste alergii.

Erupția dentară la bebeluși: Înțelegeți semnele și simptomele erupției dentare și aflați cum să mențineți o igienă orală adecvată pentru bebelușul dvs.

Bonus
La finalul cursului, fiecare participant va primi un ghid detaliat al cursului, care va servi ca suport de curs și referință pentru viitor.
Înscrie-te acum
Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru etapele esențiale ale diversificării și erupțiilor dentare ale bebelușului dvs.!

Medic pediatru

Dr. Raluca Mihăescu

Despre Lector:

Cursul este susținut de Dr. Raluca Mihăescu, medic pediatru cu o vastă experiență în domeniu. Cu o abordare practică și empatică, Dr. Raluca vă va oferi informații valoroase și sfaturi bazate pe experiență și cercetare.

Important
Cursurile de Prim Ajutor pot fi achiziționate și prin SICAP/SEAP!
Contactează-ne pentru detalii!

Curs de

Prim ajutor pediatric

Tehnici esentiale

Pentru asistenți medicali

Sună acum!
×