Dr. Alisa Bădulă

Dr. Alisa Bădulă 

Medic rezident Cardiologie – Spitalul Clinic de Urgență București 

Formare academică solidă

Dr. Alisa Bădulă se distinge în rândul profesioniștilor din sănătate prin empatia și dedicarea sa, contribuind semnificativ în domeniul Cardiologiei la Spitalul Clinic de Urgență București. Având o formare academică solidă, finalizată la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și o bază în științele naturii de la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești, Dr. Bădulă s-a evidențiat prin seriozitate și o ambiție remarcabilă în urmărirea carierei medicale. 

Educație și Formare

De-a lungul parcursului său educațional, Dr. Bădulă a arătat o predilecție pentru excelență și o dorință constantă de a-și depăși limitele. Absolvirea facultății de medicină în 2022 a fost doar începutul unei cariere promițătoare, culminând cu poziția de rezident în Cardiologie începând cu ianuarie 2023. Este un domeniu care necesită nu doar o pregătire intensă, ci și o înțelegere profundă a complexităților umane, calități pe care Dr. Bădulă le posedă și le cultivă continuu. 

Dedicare și Inovație în Medicină

Pe lângă activitatea sa clinică, Dr. Bădulă este profund implicată în inițiative de voluntariat, cum ar fi programul „Micii sanitari”, unde educă preșcolarii despre noțiuni de bază din domeniul sanitar. De asemenea, a oferit suport în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, Argeș, în timpul pandemiei de COVID-19, demonstrând o capacitate remarcabilă de a răspunde prompt în situații critice. 

Pasiuni și Implicare Comunitară

În afara medicinei, Dr. Bădulă este o persoană cu interese diverse, de la literatura clasică și plimbările pe trasee montane, la arta plastică și sporturi de aventură, cum ar fi ciclismul și skijet-ul. Aceste pasiuni îi permit să păstreze un echilibru între viața profesională și cea personală, reflectându-se în abordarea sa holistică asupra sănătății pacienților. 

Viziune și Contribuție la MEDSkill Center

Integrarea Dr. Alisa Bădulă la echipa MEDSkill Center reprezintă un pas important în misiunea noastră de a promova inovația și excelența în educația medicală continuă. Cu o viziune proaspătă și o dedicare pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților cu afecțiuni cardiace, Dr. Bădulă este un exemplu de profesionalism și compasiune. 

În încheiere, suntem încântați să o avem pe Dr. Alisa Bădulă în cadrul echipei noastre, unde energia, cunoștințele și empatia sa aduc un plus valoros programului nostru educațional, îmbunătățind calitatea vieții pacienților și contribuind la evoluția continuă a medicilor din România. 

Sună acum!
×