Dr. Solaris-Andrei Corbuț

Dr. Diana Lungu 

Medic rezident Cardiologie – Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni 

Valori care definesc un medic devotat

Dr. Diana Lungu se distinge printr-un set solid de valori, fiind caracterizată de corectitudine, altruism și perseverență, valori care definesc un medic devotat și implicat în misiunea de îmbunătățire a sistemului medical. Cu o mentalitate progresistă, Dr. Lungu este determinată să ofere îngrijiri medicale de calitate, abordând orice provocare cu responsabilitate și profesionalism. 

Educație și Formare

După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 2022, Dr. Lungu a ales să urmeze rezidențiatul în Cardiologie la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”. Experiența sa academică s-a îmbogățit prin stagiul la spitalul Louis Pradel din Lyon, Franța, unde a avut ocazia să își dezvolte abilitățile clinice și să își extindă perspectivele în domeniul cardiologiei. 

Dedicare și Contribuție Profesională

Dr. Lungu și-a dedicat timpul și cunoștințele unei serii de proiecte de voluntariat în timpul pandemiei de COVID-19, lucrând la Spitalul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” și la Spitalul Metropolitan Monza. De asemenea, a oferit sprijin în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, unde și-a perfecționat abilitățile în microbiologie. Prin intermediul Societății Studenților în Medicină București, Dr. Lungu a fost implicată în diverse proiecte de voluntariat timp de doi ani, contribuind activ la dezvoltarea comunității medicale. 

Viziune și Pasiuni

Dincolo de medicina cardiologică, Dr. Lungu este pasionată de filozofie, psihologie și dezvoltare personală, abordând astfel medicina într-un mod holistic și înțelegând importanța echilibrului dintre minte și corp. Pasiunea pentru călătorii și cunoașterea culturilor diferite îi completează personalitatea, făcând-o să abordeze fiecare situație cu o viziune deschisă și progresistă. Fiind vorbitoare de limbă engleză, franceză și spaniolă, Dr. Lungu este un adevărat cetățean global, pregătit să aducă o perspectivă internațională în practica sa medicală. 

Contribuție la MEDSkill Center

Alăturarea Dr. Diana Lungu echipei MEDSkill Center aduce o valoare semnificativă programului nostru de educație medicală, contribuind la excelența și inovația în cardiologie. Viziunea ei progresistă și angajamentul față de îngrijirea de calitate fac din Dr. Lungu un exemplu de profesionalism și empatie, contribuind la creșterea nivelului de pregătire medicală în România. 

În concluzie, suntem mândri să o avem pe Dr. Diana Lungu alături de noi, o persoană integră și devotată, care ne va ajuta să ridicăm standardele educației medicale și să oferim o îngrijire mai bună pacienților noștri. 

 În final, prezența lui Dr. Solaris-Andrei Corbuț în cadrul MEDSkill Center nu doar că ne îmbogățește colectivul, ci aduce și o contribuție inestimabilă la misiunea noastră de a ridica standardele educației medicale în România. Este o onoare să colaborăm și să învățăm alături de un profesionist de o asemenea statură. 

Sună acum!
×