Gabriela Pop

Dr. Gabriela Pop

Medic rezident radiologie

Începuturile și Angajamentul în Voluntariat

În cele ce urmează dorim să vă spunem câteva cuvinte despre colega noastră Gabriela, lector prim ajutor în cadrul echipei MEDSkill Center.

Absolventă a Facultății de Medicină în cadrul UMF Iuliu Hațieganu în anul 2022, Gabriela a ales să își construiască o carieră în domeniul Radiologiei și Imagisticii Medicale. Originară din Cluj, a decis să urmeze rezidențiatul în București fiind motivată de numărul și varietatea cazurilor medicale pe care un oraș mai mare le poate oferi, precum și de oportunitățile profesionale regăsite într-un astfel de oraș.

În timpul studenției, a fost implicată în acțiuni de voluntariat, inclusiv în acțiuni de prim ajutor, dedicându-și timpul și cunoștințele în scopul informării și educării comunității.

Contribuția în Asistența Medicală pentru Comunități Defavorizate

Din 2019, Gabriela este voluntar în cadrul Caravanei cu Medici, o asociație care oferă consulturi medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate. S-a implicat activ în recrutarea voluntarilor, în organizarea și desfășurarea eficientă a caravanelor, iar în calitate de medic rezident radiolog oferă consulturi ecografice în cadrul acestor activități.

Pasiunea pentru sport și predare a determinat-o să devină formator în echipa Fitness Education, unde responsabilitatea ei era aceea de a le explica participanților noțiunile de anatomie și prim ajutor. Prin intermediul abilităților sale didactice le-a împărtășit cursanților cât mai multe din cunoștințele și experiența sa, contribuind la formarea mai multor generații de profesioniști în domeniul fitnessului.

Evoluția Profesională și Contribuția în Educația Medicală Continuă

În prezent, motivată de pasiunea sa pentru radiologie și de dorința de a evolua continuu în plan profesional, Gabriela face parte din echipa Eduson, o platformă de educație medicală care organizează webinarii și evenimente pentru medici, indiferent de domeniu, ținându-i la curent cu ultimele noutăți și tendințe din lumea medicală.

În încheiere, ne bucurăm să o avem pe Gabriela în echipa noastră, o persoană veselă, sociabilă și ambițioasă, care aduce un plus semnificativ în cadrul programului nostru educațional.

Sună acum!
×