Mihaela Buciu

Psihoterapeut Mihaela Buciu

Psihoterapeut 

Psihoterapeut remarcabil

Mihaela Buciu, un psihoterapeut remarcabil, reprezintă un exemplu strălucit de profesionalism și dedicare în domeniul sănătății mintale. Cu o fundație academică solidă și o experiență profesională diversificată, Mihaela a demonstrat o capacitate excepțională de a ajuta oamenii să navigheze prin complexitățile vieții lor emoționale și psihologice. 

Educație și Formare

Absolventă a Facultății de Psihologie și a Masterului în Psihoterapie cognitiv-comportamentală în 2019, Mihaela a completat educația sa formală cu un curs de 6 luni în cadrul Asociației de Consiliere și Terapie a Familiei. Această pregătire academică riguroasă i-a oferit o bază solidă de cunoștințe și competențe, esențiale în practica sa terapeutică. 

Experiență Profesională Diversă

Înainte de a se dedica psihoterapiei, Mihaela a acumulat o experiență valoroasă de 13 ani în domeniul vânzărilor. Această experiență unică a îmbogățit abordarea sa terapeutică, permițându-i să înțeleagă și să se conecteze cu o gamă largă de persoane din diferite medii și cu diverse provocări. 

Abordare Terapeutică Centrată pe Client

Mihaela adoptă o abordare terapeutică care se concentrează pe dezvoltarea abilităților individuale de a face față provocărilor vieții. Ea înțelege profund impactul stresului asupra interacțiunilor sociale, emoțiilor și comportamentelor, și se angajează să ajute clienții să gestioneze aceste aspecte cu încredere și înțelepciune. 

Experiență Terapeutică Vastă

Mihaela a lucrat cu o varietate de categorii de vârstă, de la adolescenți la adulți și vârstnici, abordând cu succes o gamă largă de probleme, inclusiv anxietate, depresie, gestionarea durerii, epuizare, dependența de perfecționism, îmbunătățirea stimei de sine, dificultăți în relații de cuplu și tulburări de personalitate. 

Angajamentul pentru Îmbunătățirea Vieții Clienților

Mihaela se dedică să ajute clienții să depășească momentele dificile, să găsească claritate și să dezvolte strategii eficiente pentru o viață mai împlinită și echilibrată. Ea își folosește expertiza pentru a deschide noi perspective asupra evoluției personale a fiecărui client. 

Mihaela Buciu este un activ valoros pentru comunitatea de sănătate mintală și un exemplu de urmat în domeniul psihoterapiei. Abilitățile, empatia și pasiunea ei pentru ajutorarea altora sunt esențiale în asigurarea unei îngrijiri terapeutice de calitate. Suntem onorați să o avem pe Mihaela ca parte a echipei noastre și să împărtășim cu ea viziunea de a îmbunătăți continuu sănătatea mintală și bunăstarea emoțională a comunității. 

Sună acum!
×