WEBINAR – MEDICO-JURIDIC – MALPRAXIS MEDICAL

Complexitatea malpraxisului medical cu ajutorul expertizei juridice. Un webinar esențial pentru profesioniștii din domeniul medical.

Despre Webinar:

Acest webinar, organizat de MEDSkill Center și susținut de Av. Andrei STÄNILÄ, vă oferă o perspectivă aprofundată asupra malpraxisului medical. Vom explora definiția, legislația, prevenirea și studii de caz reale pentru a vă oferi o înțelegere completă a subiectului.

webminar malpraxis
malpraxis medical
Ce veți învăța:

Introducere în Malpraxis Medical: Definiți malpraxisul, diferențiați între eroare medicală și malpraxis și explorați statistici relevante.

Legislația și Organizarea Instituțională: Familiarizați-vă cu legislația aplicabilă, drepturile, obligațiile și responsabilitățile cadrelor medicale.

Prevenirea Malpraxisului: Învățați despre completarea corectă a documentelor medicale, acordul pacientului informat și comunicarea eficientă cu pacienții.

Studii de Caz: Analizați și discutați cazuri reale de malpraxis pentru a înțelege mai bine implicațiile și soluțiile.

Sesiune de Întrebări și Răspunsuri: Aveți ocazia să adresați întrebări și să primiți răspunsuri de la un expert în domeniu.

Înscrie-te acum
Asigurați-vă că sunteți echipat cu cunoștințele necesare pentru a naviga prin complexitatea malpraxisului medical!

Lector MEDSkill Center

Av. Andrei Stănilă

Despre Lector:

Webinarul este susținut de Av. Andrei STÄNILÄ, un expert în domeniul juridic legat de malpraxisul medical. Cu o abordare practică și bazată pe experiență, Av. Andrei Stănilă vă va ghida prin fiecare etapă a webinarului, oferindu-vă informații valoroase și răspunsuri la întrebările dvs.

Important
Cursurile de Prim Ajutor pot fi achiziționate și prin SICAP/SEAP!
Contactează-ne pentru detalii!

Curs de

Prim ajutor pediatric

Curs de

Prim ajutor avansat

Sună acum!
×