Cursuri PRIM AJUTOR COMPANII

La MEDSkill Center, ne angajăm să creștem nivelul de siguranță și pregătire în rândul organizațiilor prin oferirea de cursuri de prim ajutor special concepute și personalizate. Procesul nostru detaliat asigură că fiecare companie primește instruirea necesară pentru a face față eficient situațiilor de urgență:

analiza nevoilor

Analiza Nevoilor Specifice

Inițiem procesul prin analizarea specificului afacerii tale, pentru a personaliza cursul de prim ajutor astfel încât să corespundă exact cu tipurile de urgențe ce pot surveni în cadrul activității voastre. Aceasta asigură că întregul personal va fi apt să facă față oricărei situații critice cu eficiență și profesionalism.

contract

Ofertă Personalizată și Contract

Stabilim numărul de participanți, transmitem oferta personalizată, și semnăm contractul, punând bazele unei colaborări eficiente.

organizarea cursului

Organizarea Cursului:

Coordonăm împreună detaliile logistice ale cursului, inclusiv data, ora, și locația desfășurării, oferind flexibilitatea de a alege între sediul companiei tale sau locațiile noastre, adaptându-ne astfel la orașul unde se află angajații. Aceasta strategie facilitează participarea tuturor angajaților, asigurând o acoperire geografică extinsă și accesibilitate sporită.

medici la curs

Desfășurarea Cursului

Specialiștii noștri, dotati cu echipamente și simulatoare medicale de ultimă generație, vor organiza și conduce cursul de prim ajutor direct la locația aleasă, fie că este vorba despre sediul companiei dumneavoastră sau una dintre facilitățile noastre, asigurând un training adaptat și eficient.

certificat de absolvire

Certificare și Resurse Post-Curs

La finalizarea cursului, participanții vor primi certificate de absolvire, iar compania dvs. va fi recunoscută de MEDSkill Center ca fiind pregătită pentru gestionarea situațiilor de urgență. Certificatele sunt disponibile în limbi multiple: română, engleză, germană, franceză și spaniolă, pentru a se adapta diversității echipei dvs. Oferim, de asemenea, manuale de prim ajutor și un proces verbal de participare, asigurând o documentare completă a instruirii.

feedback

Feedback

Apreciem feedback-ul tău și al echipei, considerându-l esențial pentru evoluția și îmbunătățirea continuă a cursurilor noastre.

Conținutul Cursurilor de Prim Ajutor pentru Companii
Cursurile noastre acoperă o gamă largă de situații de urgență, adaptate nevoilor companiei tale:

SUPORT VITAL DE BAZĂ

1. Lanțul supraviețuirii
2. Apelul la serviciile de urgență
3. Evaluarea victimei
4. Resuscitarea cardio-pulmonară
5. Utilizarea defibrilatoarelor
6. Poziția laterală de siguranță
7. Gestionarea înecului cu corp străin

PRIM AJUTOR ÎN URGENȚE MEDICALE

1. Accidentul vascular cerebral
2. Durerea toracică
3. Astmul
4. Anafilaxia
5. Sincopa
6. Hipoglicemia
7. Deshidratarea
8. Insolația.
PRIM AJUTOR ÎN TRAUME
1. Hemoragiile
2. plăgile deschise
3. Leziunile aparatului locomotor
4. Electrocutarea
5. Inecul
6. Arsurile.
Importanța Cursurilor de Prim Ajutor în Companii

1. Conformitate Legislativă: În România, există obligativitatea organizării cursurilor de prim ajutor în cadrul oricărei companii, conform legii 315/2006.
2. Acreditare și Conformitate: Cursurile respectă legislația națională și sunt dezvoltate conform ghidurilor CNRR (Consiliul Național Român de Resuscitare) și ERC (European Resuscitation Council), garantând o instruire de calitate.
3. Experiență și Expertiză: Cursurile sunt conduse de profesioniști medicali activi și acreditați, asigurând o învățare practică și direct aplicabilă.
4. Prin cursurile noastre de prim ajutor îți oferim nu doar conformitate legislativă, ci și siguranța că echipa ta este pregătită să răspundă prompt și eficient în caz de urgență.

Curs de

Prim ajutor pediatric

Curs de

Prim ajutor avansat

Sună acum!
×